PASTISSETS DE FORMATGE (Suspiros de Amante)

pastissets de formatge

La meva companya Neus és la que m’ha recomanat aquests pastissets. Són típics de  Teruel i com pensareu tenen la seva història, per això es diuen “Suspiros de Amante”. Tenen un  gust i una textura que us asseguro que són addictius. La recepta és de “Con harina en mis zapatos”.

Què hi posem ?

2 ous mitjans

100 gr. de sucre

50 gr. de mantega

8 formatgets (tipus caserio)

Massa de crestes (jo la Cocinera “empanadillas”)

Sucre llustre o glas

 

Com ho fem ?

Pelarem els formatgets i reservarem. Batrem els ous i també els reservarem.

Ara posarem les massa de les crestes en els motlles. Jo he utilitzat uns rígids de magdalenes; per mi són els que van millor, però també ho podem fer en càpsules de paper. Abans de posar la massa pintarem amb una mica d’oli o mantega i tot seguit posarem la massa adequant-la a l’espai.

Agafarem un cassó, posarem la mantega i el posarem al foc, no massa alt. A la que estigui fosa afegirem el sucre, remenant fins que quedi ben emulsionat.

Afegirem els ous, un a un, sense deixar de remenar i finalment hi posarem els formatgets. Anirem emulsionant i deixarem coure, a foc lent, un parell de minuts, fins que la crema vagi espessint.

Traurem del foc i omplirem les tartaletes (a mi m’han sortit 8).

El pas següent serà enfornar-los. El forn a 180º en posició només grill. Els deixarem uns 15 minuts, que quedaran rossets.

Un cop freds els empolsinarem amb el sucre llustre.

ESPERO QUE US AGRADIN !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »