BROWNIE AMB OREOS

brownie amb oreo

Si voleu morir per unes postres de xocolata aquest és el pastís ideal. No pararies de menjar….. xocolatíssim, suau, deliciós…. us aconsello que proveu de fer-lo. La font és de Directo al Paladar.

 

Què hi posem?

150 gr. de mantega pomada

200 gr. de xocolata fondant

4 ous

1 culleradeta d’essència de vainilla

90 gr. de sucre

30 gr. de farina

15 gr. de cacau pur

Galetes oreo

 

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 180º posició dalt i baix. Posarem en un bol la mantega i la xocolata per desfer. Podem fer-ho al microones o bé al bany maria directament al foc. Reservarem.

A banda batrem els ous junt amb el sucre i la vainilla fins doblar el seu volum. Afegirem la mescla de la xocolata, que unirem amb moviments lents. Afegirem també la farina i el cacau ben tamisats i també barrejarem amb moviments lents.

Engreixarem la safata que anirà al forn; també podem cobrir-la amb paper vegetal i abocarem la massa; anirem distribuint les galetes com més ens agradin i la quantitat de galetes que vulguem.

Ara ho ficarem al forn. Al cap de 20’ comprovarem amb escuradents o similar si és cru o ja el podem treure. Anirem controlant ja que cada forn és diferent. Pensem que és un pastís humit i no el podem deixar massa estona.

 

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »