FLAM D’OU

FLAM D'OU

Hi ha gent que prefereix el flam de preparats però jo crec que tenint els ingredients i una estona per fer el flam a casa, no te ni punt de comparació. Proveu de fer-lo i ja em direu…….

 

Què hi posem??

 

Per fer el flam:

700 ml. de llet (millor sencera)

4ous mitjans

100 gr. de sucre

 

Per fer el caramel:

3/4 cullerades soperes de sucre

1 cullerada d’aigua

 

Com ho fem?

En primer lloc farem el caramel que el posarem en el motlle o motlles individuals, a la base.

Encendrem el forn a uns 170º amb ventilador.

En un cassó hi posarem el sucre i l’aigua. Donarem foc i no remenarem fins que comenci a caramel·litzar; veurem que es torna d’un color mel fosc. Un cop vegem aquest color ja podem posar-lo al motlle. També podem posar sucre/caramel que ja venen fet.

Per preparar el flam, res més senzill que ficar els ingredients en un bol i batre’ls amb una batedora. Un cop ben batut, anirem abocant la mescla en el motlle triat.

Agafarem una plata que hi càpiga el motlle o motlles i li tirarem aigua calenta. Hi posarem el motlle amb el o els flams i deixarem coure al forn, que ja teníem encès, al bany maria.

En uns 40 minuts els tindrem llestos. Comprovarem abans amb un  escuradents o similar si està quallat.

Els deixarem refredar i els posarem a la nevera.

Desemmotllarem al moment de menjar-los.

ESPERO QUE US AGRADI !!

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »