LLOM EN SUC (ALS 3 GOTS)
Recepta curiosa trobada a youtube i la veritat que amb molt bon resultat. La salsa és molt bona i tot plegat molt fàcil i econòmic. La mida dels gots és d’aigua.
Què hi posem ??
Llom a talls (al gust de gruixuts) (jo tenia uns 500 gr.)
1 got de llet
½ got d’oli d’oliva (a la recepta original hi va un got sencer)
1 got de vi
2 cebes mitjanes
3 dents d’all
1 fulla de llorer
Sal i pebre
Julivert
Com ho fem ??
Salpebrarem els filets de llom. Posarem el mig got d’oli a una paella i un cop calent fregirem els filets. Els anirem deixant en un plat, reservarem.
En el mateix oli, fregirem la ceba i els alls tallat petit. Un cop estigui cuinat, afegirem el got de llet i el got de vi i deixarem que vagi reduint, a foc mig.
Quan la salsa hagi agafat una consistència més densa, la passarem per la batedora, fins que ens quedi ben fina; és llavors quan amb la salsa triturada hi posarem el llom i la fulla de llorer. Rectificarem de sal, si cal, i deixarem que cogui tot plegat uns 10’. Emplatarem tirant per sobre una mica de julivert.
El resultat és fantàstic, per sucar-hi pa !!
ESPERO QUE US AGRADI !!!