LLOM EN SUC (ALS 3 GOTS)

LLOM

Recepta curiosa trobada a youtube i la veritat que amb molt bon resultat. La salsa és molt bona i tot plegat molt fàcil i econòmic. La mida dels gots és d’aigua.

 

Què hi posem ??

Llom a talls (al gust de gruixuts) (jo tenia uns 500 gr.)

1 got de llet

½ got d’oli d’oliva (a la recepta original hi va un got sencer)

1 got de vi

2 cebes mitjanes

3 dents d’all

1 fulla de llorer

Sal i pebre

Julivert

 

Com ho fem ??

Salpebrarem els filets de llom. Posarem el mig got d’oli a una paella i un cop calent fregirem els filets. Els anirem deixant en un plat, reservarem.

En el mateix oli, fregirem la ceba i els alls tallat petit. Un cop estigui cuinat, afegirem el got de llet i el got de vi i deixarem que vagi reduint, a foc mig.

Quan la salsa hagi agafat una consistència més densa, la passarem per la batedora, fins que ens quedi ben fina; és llavors quan amb la salsa triturada hi posarem el llom i la fulla de llorer. Rectificarem de sal, si cal,  i deixarem que cogui tot plegat uns 10’. Emplatarem tirant per sobre una mica de julivert.

El resultat és fantàstic, per sucar-hi pa !!

ESPERO QUE US AGRADI !!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »