ARRÒS MELÒS AMB CALAMARS I GAMBES
L’arròs ens agrada de totes maneres però com més ens agrada és de peix. En aquesta ocasió, amb calamars, gambetes i una mica de tinta. El gust és espectacular i això que te molt pocs ingredients. Us animo a fer-ho. Aquest ha estat cuinat per 5 persones.
Què hi posem ?
300 gr. d’arròs
500 gr. de calamarsets
200 gr. de gamba vermella
2 dents d’all
1 ceba mitjana
150 gr. de tomàquet natural ratllat
1 pebrot verd
70 ml. d’oli d’oliva verge
sal
1’200 l. de brou de peix
2 sobres de tinta de calamar
Com ho fem ?
Posarem a escalfar l’oli d’oliva. Un cop calent afegirem els alls i la ceba ben ratllats; sofregirem a foc lent. Afegirem els calamars ben nets i a quadradets; els cuinarem fins que deixin tota la seva aigua. Seguidament afegirem el pebrot tallat ben petit i el tomàquet ben triturat.
Mentre, posarem el brou a escalfar; convé que estigui ben calent quan el tirem a la cassola.
Un cop tot ben sofregit, hi posarem l’arròs i el barrejarem amb el sofregit. A continuació hi posarem el brou. Deixarem coure aproximadament uns 15′.
Quan faltin uns 3′ per acabar la cocció, hi posarem la tinta, les gambetes pelades i salarem.
Això serà tot. Un plat fàcil i súper gustòs.
ESPERO QUE US AGRADI !!