ROTLLETS DE CARBASSÓ AMB CARN

ROLL

 

Què hi posem ??

Carbassó  (depèn dels comensals) amb 2 en surten unes 12 làmines

1 ceba

½ porro

1 cullerada de farina de moresc “Maizena”

75 ml. de llet

100 gr. de carn picada

Tomàquet fregit

Formatge ratllat per fondre

Oli d’oliva

Sal i pebre

 

Com ho fem ?

 

Rentarem els carbassons. Tallarem les làmines de la part exterior del carbassó (la part verda) i les reservarem; aquestes les farem quadradets i ens serviran per la farsa.

Farem làmines d’uns 3 mm aprox.; podeu fer-les amb un ganivet o bé amb pelador, però amb aquest darrer sortiran molt primes.

Jo les he cuit al microones, però les podem fer al forn o bé en una paella, amb una mica d’oli.

Al micro han trigat uns 4’, dins d’un recipient tapat amb film transparent.

Mentre, en una paella hi posarem una mica d’oli; hi posarem la ceba i el porro  trinxadets. Un cop hagin agafat color, afegirem els dauets de carbassó i salpebrarem.

Ho cuinarem fins que estigui ben fet. Llavors afegirem la carn picada; mesclarem bé i anirem tombant fins que també es cuini.  Incorporarem la cullerada de farina de moresc, barrejarem bé i deixarem cuinar i tot seguit hi posarem la llet. Ens ha de quedar una massa, però no gaire espessa. Provarem i si cal més sal, n’hi afegirem.

En una plàtera, hi posarem el tomàquet fregit fent un llit, que cobreixi tota la base.  Ara farem els rotllets:

Agafarem una làmina de carbassó i l’eixugarem amb paper de cuina.  Per sobre, amb una cullera, hi posarem una mica de farsa i farem el rotllo; així amb totes les làmines.

Els anirem posant a la plàtera, sobre el puré de tomàquet i per sobre els hi posarem el formatge ratllat.

Aniran al forn, a 190º aprox. i en pocs minuts veurem que el formatge ja s’ha fos i està torradet. Ja els tenim apunt per menjar-los.

 

ESPERO QUE US AGRADIN !!!

 

 

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »