ESPAGUETIS A LA CARBONARA

ESPAGUETIS CARBONARA

La pasta a la carbonara és la preferida de la meva filla petita, l’Anna. En aquest cas, uns espaguetis al dente faran que gaudeixi d’un dels somriures més macos de la casa.

Què hi posem ?

250 gr. d’espaguetis

30 gr. de mantega

5 talls de cansalada a tallets

2 rovells d’ou

1 brick de crema de llet

2 cullerades soperes de formatge parmesà ratllat

Sal i pebre

Un raig d’oli (per bullir la pasta)

Com ho fem ?

En una olla gran posem uns 2 l. d’aigua amb sal i un raig d’oli. Esperarem a que bulli i incorporarem els espaguetis.

Mentre, en una paella posarem la mantega i afegirem la cansalada. En dos minuts la tindrem feta. Reservarem.

En un bol batrem els rovells junt amb el formatge ratllat i la crema de llet. Afegirem sal i una mica de pebre.

Quan tinguem els espaguetis al dente, els escorrerem bé i els afegirem a la barreja del bol, incorporant també la cansalada. Servirem al moment ben calents.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »