AMANIDA AMB TARONJA

amanida primavera

Durant l’hivern fem amanides, però a la que arriba la calor i poder incorporar més ingredients com per exemple diferents fruites, podem fer amanides amb mil ingredients. Aquesta l’he fet amb taronja, alvocat i fruits secs i ha resultat deliciosa. Espero que us agradi.

Què hi posem ?

Enciam de diferents varietats

Col lombarda

1 taronja

1 alvocat

Fruits secs per amanida

Vinagreta: Oli d’oliva, sal, vinagre de mòdena i mel.

Com ho fem ?

Barrejarem els fulls dels diferents enciams i els rentarem amb cura. Tallarem en juliana una mica de la col lombarda; farem a dauets l’alvocat i pelarem la taronja. Amb un ganivet ben esmolat farem llesques ben primes a la taronja.

Per fer la vinagreta barrejarem bé els ingredients, reservarem. Muntarem el plat posant la barreja d’enciams i per sobre anirem incorporant la col, l’alvocat, la taronja i els fruits secs. Regarem amb la salsa vinagreta. Veureu quina amanida tan refrescant !!!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »