GELAT DE TARONJA

gelat de taronja

Fer gelats a casa és un plaer; pots fer-los de sabors que ni trobes a les gelateries. Aquest de taronja és difícil de trobar i és realment refrescant. Aquest no porta ous i la seva confecció és més fàcil i ràpida. Es recomana posar una mica de licor, en aquest cas de taronja, ja que impedeix que el gelat s’endureixi al congelador i la seva textura sigui més suau. La recepta és del blog Denikatessen. Proveu a fer-lo, no és difícil.

Què hi posem?

480 ml. de suc natural de taronja

El suc d’una llimona

100 gr. de sucre

2 bricks de nata líquida (35% mat. grassa)

120 ml. de llet

1 culleradeta d’extracte de vainilla

Ratlladura de 1/2  taronja

2 cullerades de licor de taronja, vodka o el que us agradi

Com ho fem?

En un bol començarem a batre  els sucs de la llimona i taronja junt amb el sucre fins que el sucre s’hagi dissolt.

Afegirem els altres ingredients i procedirem a batre fins que quedi la barreja ben emulsionada.

Abocarem en un recipient apte per anar al congelador i deixarem congelar per espai d’una hora. Després d’aquest temps traurem del congelador i amb la batedora trencarem bé els cristalls que s’hagin format.

Tornarem a posar al congelador i aquest procés el farem 2 o 3 vegades més. Això farà que el gelat sigui més cremós. Ja sabeu que a la cuina has de tenir paciència….. però el resultat val la pena; us ho asseguro !!

Després del procés ja el podrem posar al congelador.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »