admin

Posts by admin

filet llom amb xampis

FILET A L’ALLET AMB SALSA DE XAMPINYONS

El filet de porc és una de les carns més magres del porc i més tendres. Considerada com carn blanca, les seves proteïnes són d’alt valor biològic, essent molt digerible i saciant. La recepta d’avui, acompanyada amb salsa de xampinyons, te molt bon gust i és millor a l’endemà de fer-la. Què hi posem ?? […]

pollastre oporto

POLLASTRE A L’OPORTO

Una altra manera de fer el pollastre, de les moltes que hi ha. La recepta original és feta amb vi Montilla, però tenia una ampolla d’Oporto i el resultat ha estat més que satisfactori… boníssim. Què hi posem ?? 1 pollastre tallat a octaus 1 ceba gran 1 porro (la part blanca) 2 alls 1 […]

LLIMONA

BESCUIT DE LLIMONA ESTIL STARBUCKS

                        Diuen que aquesta és la recepta del bescuit de llimona de l’Starbucks. Jo no l’he provat a l’Starbucks, però aquesta sí i us asseguro que és el bescuit de llimona millor que he provat, amb un gust de llimona intens, molt humit i […]

pa rodo

PA CASSOLÀ FÀCIL

Quina passada aquest pa. Queda una olor a la cuina que no podeu imaginar, amb un to cruixent, la molla tova….. Sucat amb tomàquet i amb l’embotit que més ens agradi, és una delícia pels sentits. Proveu de fer-lo, tingueu paciència i veureu com us agradarà.   Què hi posem ?? 500 gr. de farina […]

DSC_0077_1 (2)

FLAM DE TORRÓ SENSE FORN

Amb només tres ingredients tenim aquest flam de torró per unes postres delicioses en aquestes festes. Súper fàcil, ja que no l’hem de posar ni al bany maria ni al forn, i amb un gust espectacular.   Què hi posem ?? 1 barra de torró de xixona (d’ametlla, del tou) 6 fulles de gelatina 1/2 […]

polvorons

POLVORONS D’AMETLLA

Ja és època de començar a preparar dolços típics d’aquestes festes i què millor que fer-los a casa amb ingredients naturals. No sabeu lo fàcil que resulta fer aquests polvorons i el resultat tan exquisit que tenen. Us animo a fer-los. Què hi posem ?? 250 gr. de farina de blat de tot ús 80 […]

calam

CALAMARS ARREBOSSATS AMB CERVESA

A qui no li agraden uns calamarsets o unes tires de sípia ben cruixents ???  Doncs amb aquesta recepta us quedaran uns calamars d’allò més bons.  Podeu comprar-los frescs i fer-los anelles o bé ja en anelles o congelats.  No he posat quantitats, perquè la quantitat de massa depèn dels calamars que es facin, però […]

SALMOREJO

SALMOREJO

En versió aperitiu, us presento aquest salmorejo, plat cordovès per excel·lència, que encara que sigui més un plat d’estiu, com per exemple el gaspatxo, és més una crema i encara podem gaudir d’ell, abans de que vingui més fred i abans que s’acabi la temporada de tomàquets, que ja està al final…… Què hi posem […]

TIRAMISU

TIRAMISÚ

En aquesta ocasió, aquest pastís d’origen italià, fet expressament per celebrar l’aniversari de la meva filla Maria, que li encanta.  La recepta està treta del receptari de l’Esbieta, una gran cuinera, de la que es poden treure grans plats i d’una manera esplèndida explicats.  Us he de dir que és dels millors tiramisú que he provat. […]

Translate »