admin

Posts by admin

sepia estofada

SÈPIA ESTOFADA AMB ARRÒS

La sèpia és molt versàtil podent-se cuinar amb patates, amb pèsols, amb arròs…. amb infinitat de productes. Cuinada amb l’arròs d’acompanyament, combina perfectament.  Veureu que fàcil de fer. Què hi posem ¿? 1 kg. de sèpia (en aquest cas és sèpia neta) 200 gr. de ceba 2 dents d’all 100 gr. de pebrot verd . […]

ARROS MELOS AMB CALAMARS

ARRÒS MELÒS AMB CALAMARS I GAMBES

L’arròs ens agrada de totes maneres però com més ens agrada és de peix. En aquesta ocasió, amb calamars, gambetes i una mica de tinta.  El gust és espectacular i això que te molt pocs ingredients. Us animo a fer-ho. Aquest ha estat cuinat per 5 persones. Què hi posem ? 300 gr. d’arròs 500 […]

FIDEUS AMB CLOÏSSES

FIDEUS AMB CLOÏSSES

Sense tenir massa feina, tenim un plat de pasta força gustós i de tota la vida. Aquest cuinat ha estat per 5 persones. Depén del que mengin els comensals, posarem més o menys grams de pasta. En aquest cas, he posat uns 350 grams. Què hi posem? Fideus (jo d’aquells amb el forat al mig) […]

pastis galetes xoco i crema

PASTÍS DE GALETES DE L’ÀVIA

Suposo que aquesta recepta s’ha guanyat el seu nom degut a que s’ha anat fent des de fa molts anys i a les cases ja les feien les àvies….  Sempre triomfa i a tothom agrada molt. És una mica entretinguda de fer, però compensa el resultat.   Què hi posem?? Galetes tipus Maria rectangulars Llet […]

DSC_0380_1

SÈPIA AMB FIDEUS I CARXOFES

Un plat on es barregen diferents elements, tots carregats de molt sabor. En conjunt, un guisat molt gustós, amb un aroma i sabor que no us  podeu perdre.   Què hi posem ?? 1 kg. de sèpia + 1 salsa de sèpia 1 ceba mitjana 2 tomàquets madurs ½ pebrot verd ½ pebrot vermell 2 […]

filet llom amb xampis

FILET A L’ALLET AMB SALSA DE XAMPINYONS

El filet de porc és una de les carns més magres del porc i més tendres. Considerada com carn blanca, les seves proteïnes són d’alt valor biològic, essent molt digerible i saciant. La recepta d’avui, acompanyada amb salsa de xampinyons, te molt bon gust i és millor a l’endemà de fer-la. Què hi posem ?? […]

pollastre oporto

POLLASTRE A L’OPORTO

Una altra manera de fer el pollastre, de les moltes que hi ha. La recepta original és feta amb vi Montilla, però tenia una ampolla d’Oporto i el resultat ha estat més que satisfactori… boníssim. Què hi posem ?? 1 pollastre tallat a octaus 1 ceba gran 1 porro (la part blanca) 2 alls 1 […]

LLIMONA

BESCUIT DE LLIMONA ESTIL STARBUCKS

                        Diuen que aquesta és la recepta del bescuit de llimona de l’Starbucks. Jo no l’he provat a l’Starbucks, però aquesta sí i us asseguro que és el bescuit de llimona millor que he provat, amb un gust de llimona intens, molt humit i […]

pa rodo

PA CASSOLÀ FÀCIL

Quina passada aquest pa. Queda una olor a la cuina que no podeu imaginar, amb un to cruixent, la molla tova….. Sucat amb tomàquet i amb l’embotit que més ens agradi, és una delícia pels sentits. Proveu de fer-lo, tingueu paciència i veureu com us agradarà.   Què hi posem ?? 500 gr. de farina […]

Translate »