admin

Posts by admin

ROTLLETS

ROTLLETS DE POLLASTRE AMB PERNIL I FORMATGE

Una recepta ben senzilla i amb ingredients fàcils de trobar. Queda molt bona i la podem fer d’un dia per altra.  Els ingredients varien depèn dels comensals. Què hi posem ??  Filets de pit de pollastre Pernil salat (en llesques) Formatge (el meu Ventero) (en llesques) 2/3 pastanagues 1 ceba 50 ml. de crema de […]

sepia estofada

SÈPIA ESTOFADA AMB ARRÒS

La sèpia és molt versàtil podent-se cuinar amb patates, amb pèsols, amb arròs…. amb infinitat de productes. Cuinada amb l’arròs d’acompanyament, combina perfectament.  Veureu que fàcil de fer. Què hi posem ¿? 1 kg. de sèpia (en aquest cas és sèpia neta) 200 gr. de ceba 2 dents d’all 100 gr. de pebrot verd . […]

ARROS MELOS AMB CALAMARS

ARRÒS MELÒS AMB CALAMARS I GAMBES

L’arròs ens agrada de totes maneres però com més ens agrada és de peix. En aquesta ocasió, amb calamars, gambetes i una mica de tinta.  El gust és espectacular i això que te molt pocs ingredients. Us animo a fer-ho. Aquest ha estat cuinat per 5 persones. Què hi posem ? 300 gr. d’arròs 500 […]

FIDEUS AMB CLOÏSSES

FIDEUS AMB CLOÏSSES

Sense tenir massa feina, tenim un plat de pasta força gustós i de tota la vida. Aquest cuinat ha estat per 5 persones. Depén del que mengin els comensals, posarem més o menys grams de pasta. En aquest cas, he posat uns 350 grams. Què hi posem? Fideus (jo d’aquells amb el forat al mig) […]

pastis galetes xoco i crema

PASTÍS DE GALETES DE L’ÀVIA

Suposo que aquesta recepta s’ha guanyat el seu nom degut a que s’ha anat fent des de fa molts anys i a les cases ja les feien les àvies….  Sempre triomfa i a tothom agrada molt. És una mica entretinguda de fer, però compensa el resultat.   Què hi posem?? Galetes tipus Maria rectangulars Llet […]

DSC_0380_1

SÈPIA AMB FIDEUS I CARXOFES

Un plat on es barregen diferents elements, tots carregats de molt sabor. En conjunt, un guisat molt gustós, amb un aroma i sabor que no us  podeu perdre.   Què hi posem ?? 1 kg. de sèpia + 1 salsa de sèpia 1 ceba mitjana 2 tomàquets madurs ½ pebrot verd ½ pebrot vermell 2 […]

filet llom amb xampis

FILET A L’ALLET AMB SALSA DE XAMPINYONS

El filet de porc és una de les carns més magres del porc i més tendres. Considerada com carn blanca, les seves proteïnes són d’alt valor biològic, essent molt digerible i saciant. La recepta d’avui, acompanyada amb salsa de xampinyons, te molt bon gust i és millor a l’endemà de fer-la. Què hi posem ?? […]

pollastre oporto

POLLASTRE A L’OPORTO

Una altra manera de fer el pollastre, de les moltes que hi ha. La recepta original és feta amb vi Montilla, però tenia una ampolla d’Oporto i el resultat ha estat més que satisfactori… boníssim. Què hi posem ?? 1 pollastre tallat a octaus 1 ceba gran 1 porro (la part blanca) 2 alls 1 […]

LLIMONA

BESCUIT DE LLIMONA ESTIL STARBUCKS

                        Diuen que aquesta és la recepta del bescuit de llimona de l’Starbucks. Jo no l’he provat a l’Starbucks, però aquesta sí i us asseguro que és el bescuit de llimona millor que he provat, amb un gust de llimona intens, molt humit i […]

Translate »