BESCUIT DE PASTANAGA ESPONJÓS

PASTANAGA

 

Veureu que és ben fàcil aquesta recepta i queda súper esponjosa i humida. Jo he posat xocolata per sobre i la veritat és que li dona un punt…….

 

 Què hi posem ??

 

4 ous

200 gr. de sucre

200 gr. d’ametlla molta

300 gr. de pastanaga

Pell ratllada de mitja llimona

180 gr. de farina de tot ús

1 culleradeta de canyella en pols

1 sobre de llevat (tipus Royal)

½ culleradeta de sal

(Opcional) xocolata per fondre o bé sucre llustre

 

Com ho fem ??

 

Primer engegarem el forn en posició dalt i baix, a 180 graus. Prepararem el motlle on courem el bescuit, amb paper de forn o bé untant la base i parets amb mantega.

Per fer el bescuit començarem batent  els ous amb el sucre, fins doblar el seu volum. Afegirem la pell de la llimona, la farina d’ametlla i batrem bé.

Ratllarem la pastanaga i la incorporarem a la massa.  Seguidament afegirem la farina, la canyella, el llevat i la sal.  Remenarem fins obtenir una massa ben homogènia i sense grumolls.

En el motlle que havíem disposat abocarem la massa i el posarem al forn. En uns 40’ el tindrem fet.  Comprovarem amb un escuradents o similar que estigui ben cuit.

Deixarem refredar i podrem posar-hi per sobre xocolata fosa o si preferim empolsinar amb sucre llustre.

 

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »