MAGDALENES AMB TARONJA I XOCOLATA
Vaig trobar aquests motlles tant originals i vaig pensar que havia de fer unes magdalenes diferents de les que acostumo a fer. Després de xafardejar per diferents blogs em vaig quedar amb aquestes, del blog Webos, un mica modificada. Molt bones, per cert. Les vaig prendre a la tradicional trobada de cosins, a l’Escala, i van ser vistes i no vistes !!!!
Què hi posem ?
4 ous petits
180 gr. de sucre
180 gr. d’oli de girasol
50 ml. de suc de taronja
Ratlladura d’una taronja
200 gr. de farina normal
1 sobre de llevat en pols
1 pessic de sal
Perles de xocolata
Com ho fem ?
Amb batedora de varilles començarem a batre els ous amb el sucre fins que blanquegi i dobli el seu volum. Afegirem el suc de la taronja i l’oli; continuarem batent.
Afegirem la farina ben tamissada, el llevat i la sal i continuarem barrejant amb les varilles un cop ben emulsionat acabarem tirant la ratlladura de la taronja i ho barrejarem de nou.
Finalment incorporarem les perletes de xocolata i amb una llengua de silicona barrejarem bé. Deixarem a la nevera per espai mínim de dues hores i passat aquest temps omplirem els motlles fins la 3/4 part i les empolsinarem amb una mica de sucre.
El forn l’encendrem a 220º en posició dalt i baix i un cop ben calent introduirem les magdalenes. Llavors baixarem el forn a 200º i les deixarem fins que hagin pujat, uns 15 minuts aproximadament. ESPERO QUE US AGRADIN !!!