HUMMUS AMB PEBROT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

L’hummus és una de les receptes més populars àrabs. És una manera diferent de menjar llegum, en aquest cas cigrons, fent un deliciós paté apte per entrants, entrepans, amanides…. i molt fàcil de fer. És ideal menjar-lo amb pa de pita o vegetals crus com pastanaga, branques d’api…

Què hi posem ?

150 gr. de cigrons cuits

1 pebrot vermell escalivat

1 dent d’all

El suc  de mitja llimona

1     cullerada sopera de tahina (pasta elaborada amb llavors de sèsam)

Mitja culleradeta de comí en pols

1 culleradeta  de sal

25  l. d’oli d’oliva

Com ho fem ?

En un bol posem tots els ingredients i amb una bona batedora batrem bé tot plegat fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Si queda molt espessa podem afegir una mica d’aigua.   Podem decorar-la amb una mica de julivert picat per sobre. AIXÍ DE FÀCIL.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »