TRUITA DE POMA, CEBA I BOTIFARRA NEGRA
Us asseguro que aquesta truita no deixa indiferent a ningú. És diferent, contrasta el dolç amb el salat…. un plaer pel paladar. La poma és de la varietat Golden i la botifarra negra de Cal Vives, la millor sense dubte. Els ingredients són per una truita mitjana.
Què hi posem ?
5 ous
2 pomes golden
1 ceba mitjana
Mitja botifarra negra
Oli d’oliva i sal
Com ho fem ?
Primer pelarem les pomes i les farem a llesques, com si fessim truita de patata. Farem el mateix amb la ceba, tallant-la ben primeta.
En una paella hi ficarem una mica d’oli d’oliva i un cop calent hi posarem la poma i la ceba; ho salarem i deixarem que es faci a foc lent. Mentre batrem els ous.
Un cop ben fet, afegirem la botifarra, a la que prèviament haurem tret la pell i haurem trinxat una mica amb un ganivet. Deixarem uns 2 minuts i ja passarem a tirar els ous mirant de que quedi la paella ben uniforme.
Tombarem pels dos costats fins que estigui feta, però mirant de que quedi ben toveta i ja tenim la nostra truita feta.
ESPERO QUE US AGRADI. !!!!!!