TORTELL DE FULL DE XOCOLATA

coca de full amb xocolata 1

 Faig servir molt la pasta de full, us asseguro que la que dona més resultats és la del Lidl (no tinc comissió), ja que puja tal i com ha de ser i a més és econòmica. En aquest cas l’he farcit de xocolata; és la preferida de la meva peque, l’Anna.

Què hi posem ?

2 rotlles de pasta de full (Lidl)

1 rajola de xocolata fondant postres

50 gr. de mantega

Sucre llustre

Com ho fem ?

Engegarem el forn a 180/190º. Us aconsello que traieu de la nevera una estona abans  la pasta de full, ja que a temperatura ambient es treballa millor.

En un bol hi ficarem la xocolata trossejada i la mantega; la ficarem al microones, marcarem un minut, traurem del microones, remenarem i tornarem a posar un altre minut.

Estirarem una de les pastes de full sobre un paper de forn i ja el disposarem dintre de la safata que anirà al forn; d’aquesta manera ja no l’haurem de manipular més.

Abocarem la xocolata fosa i amb l’ajuda d’una llengua l’escamparem per tota la base de la massa.

Estirarem també sobre el marbre l’altra massa. Amb un ganivet hi farem uns talls en diagonal i amb compte l’agafarem i cobrirem l’altra part que ja te la xocolata, mirant de que quedi ben tapada. Si volem podem segellar amb un forquilla pels cantons del tortell.

Enfornarem fins que la vegem ben dauradeta. La deixarem refredar sobre una reixeta i un cop freda l’empolsinarem amb sucre llustre.

ESPERO QUE US AGRADI !!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »