POLLASTRE AL FORN (en bossa) AMB XIPS DE MONIATO

pollastre en bossa

Us preguntareu que vol dir això d’”en bossa”. Doncs és un invent força útil, ràpid i net pel vostre forn. Són unes bosses d’un plàstic especial per anar al forn o al microones on pots cuinar els aliments a alta temperatura de diferents formes. Molt indicat quan tingueu pressa ja que fiques els ingredients dins la bossa i cap al forn.  La veritat és que queda força bo i a més el forn no s’embruta. A veure que us sembla aquesta recepta.

Què hi posem ?

4 cuixes de pollastre (o pits)

1 cullerada de mostassa

½ llimona

Sal i pebre

Oli d’oliva

1 gotet de brou (o aigua)

1 raig d’anís

2 moniatos

Com ho fem?

Encendrem el forn a 200º posició dalt i baix. Netejarem i tallarem el pollastre de la manera que més ens agradi i el salpebrerem.

En un bol barrejarem la mostassa, el suc de la llimona, un raig d’oli d’oliva, el raig d’anís i el gotet de brou.

Agafarem la bossa (les venen als supermercats) hi posarem els trossos de pollastre i tot seguit la barreja del bol. Tancarem amb el precinte que ve al kit de bosses i un cop posada a la plata del forn farem uns tallets a la part de sobre de la bossa perquè respiri.

Quan vegem que el pollastre ja és ben rosset ja el tindrem fet. És una manera ràpida i còmoda de fer el rostit, encara que a mi m’agrada més de la manera tradicional.

Per fer els xips de moniato pelarem els moniatos i amb un pelador farem els xips. En una paella o fregidora amb l’oli ben calent els fregirem i els anirem posant en un plat amb paper, perquè deixin l’excés d’oli. Per acabar els salarem i els posarem de guarniment amb el pollastre.

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »