CREMA DE MONIATO AMB LLET DE COCO
Tornem a cuinar amb els productes que ens dona la terra aquesta temporada. En aquest cas el moniato, aliment amb moltes propietats nutritives i també molt versàtil a l’hora de cuinar-lo. La recepta està treta d’una classe de Thermomix de cara a la tardor, que vaig assistir fa uns dies i que va resultar molt aprofitada. Aquesta crema te de diferent que ve acompanyada d’alguns ingredients orientals, que fan que tingui un sabor especial. Està deliciosa i com sempre aprofitant els productes de temporada
Què hi posem ?
150 gr. de ceba tallada
15 ml. d’oli d’oliva verge
1 culleradeta de curry en pols
750 gr. de moniatos, pelats i a trossos
2 pastilles de brou concentrat de verdures
1000 ml. d’aigua
120 ml. de llet de coco
Pebre negre
Com ho fem ?
Posarem oli d’oliva directament en una olla (així evitarem embrutar estris) i un cop calent sofregirem la ceba ben tallada. Afegirem la cullerada de curry i donarem uns tombs.
Afegirem els moniatos a trossos, les pastilles de brou i l’aigua. Deixarem bullir uns 30 minuts aproximadament. Comprovarem que siguin ben cuits.
Triturarem bé fins que ens quedi una crema ben fina. Tot seguit afegirem la llet de coco i mesclarem bé.
Per emplatar, posarem la crema al plat i regarem amb un raig d’oli, una mica de pebre negre i un raig de llet de coco.
ESPERO QUE US AGRADI ¡!!!