PASTÍS DE FORMATGE FÀCIL

pastis formatge Nuria

Més fàcil impossible. Sense utilizar el forn i millor d’un dia per l’altre, tenim un pastís molt bo, pels amants del formatge i pels no amants també, ja que gairebé no es percebeix aquest gust. Aquest el vaig fer per la meva neboda Núria que fa pocs dies va fer 18 anys.

 

Què hi posem ?

 

Per la base (motlle desmuntable de 23 cm.)

250 gr. de galetes tipus Digestive

100 gr. de mantega

 

Pel pastís

 

2 terrines de formatge crema

500 ml. de nata per muntar

100 gr. de sucre

6 fulls de gelatina

1 gotet petit de llet

Per la cobertura

300gr. de melmelada de maduixa

3 fulls de gelatina

1 got petit amb aigua

 

Com ho fem?

 

En primer lloc triturarem les galetes i afegirem la mantega en pomada (ben toveta); barrejarem bé.

Posarem un full de paper vegetal en la base del motlle i tot seguit afegirem la barreja de galetes i mantega. Amb l’ajuda d’una cullera, anirem distribuint les galetes i pressionarem perquè quedi ben compacta i llisa. Guardarem a la nevera.

En un bol posarem aigua freda i afegirem els fulls de gelatina perquè s’hidratin bé.

En un altre bol gran posarem el formatge crema i la nata per muntar, afegint també el sucre.

Batrem bé fins que estigui tot ben integrat. Escalfarem el gotet petit de llet i afegirem els fulls de gelatina, que ja estaran ben hidratats; remenarem bé perquè es desfacin bé i els afegirem a la mescla.  Tornarem a batre per integrar-ho.

Traurem el motlle de la nevera i untarem tot el voltant del motlle amb mantega;  abocarem la crema de formatge.  Tornarem a posar el motlle ple a la nevera, un mínim de dues hores, perquè qualli bé.

Un cop vegem que ha quallat, farem la cobertura.

Posarem de nou aigua freda en un bol i afegirem els fulls de gelatina que teníem reservats per la cobertura.

Disposem la melmelada en un recipient  i  escalfarem el gotet d’aigua. Posarem  els fulls de gelatina quan estiguin ben hidratats, barrejarem be i els afegirem a la melmelada, barrejant bé els  ingredients.

Traurem el pastís de la nevera i abocarem la melmelada sobre la crema de formatge, que ja estarà ben quallada.

Tornarem a posar a la nevera perquè qualli bé la cobertura. Ja el tindrem fet.

ESPERO QUE US AGRADI ¡!!!!!  Més fotos més avall:

pastis formatge facil

pastis formatge tallat

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »