BESCUIT DE LLIMONA ESTIL STARBUCKS

LLIMONA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diuen que aquesta és la recepta del bescuit de llimona de l’Starbucks. Jo no l’he provat a l’Starbucks, però aquesta sí i us asseguro que és el bescuit de llimona millor que he provat, amb un gust de llimona intens, molt humit i molt fresc. Té tres elaboracions però són molt fàcils de fer, i a més, amb una vareta manual s’elabora tot.

Què hi posem ??

Per fer el bescuit:

200 gr. de farina comuna

8 gr. de llevat (tipus royal)

1 pessic de sal

180 gr. de sucre

110 gr. de mantega tova

125 ml. de nata per muntar

3 ous a temperatura ambient

Ratlladura de 2 llimones

Suc de llimona (2 cullerades soperes)

 

Com ho fem ??

En primer lloc encendrem el forn, a 180º, calor dalt i baix.

Rentarem les llimones i ratllarem la seva pell (només la part groga), reservarem.  Exprimirem les llimones i reservem el suc, que ens servirà per totes les elaboracions.

Tamisarem la farina, el llevat i la sal i reservem en el bol.

En un altre bol gran, hi posarem la mantega, que tindrem ben tova i el sucre, i barrejarem bé amb vareta manual  fins que ens quedi una crema ben homogènia. Afegirem la ratlladura de les llimones i mesclem.  A continuació, a aquesta crema anirem afegint els ous, un per un, batent amb la vareta fins que estiguin ben integrats.

Ara serà l’hora d’afegir la nata, integrant-la també a la crema i tot seguit, anirem posant part de la farina que tenim reservada, mica en mica, integrant-la fins que la tinguem tota incorporada.

Folrarem un motlle de cake, rectangular, amb paper de forn i abocarem la nostra massa; portarem al forn, que ja el tenim pre escalfat. Estarà uns 40/45′, vigilant ja que cada forn és diferent.

Farem el següent pas:

L’almívar:  50 gr. de sucre  i  2 cullerades soperes del suc de llimona.

Com el fem?? .-  En un got hi posarem el sucre i les 2 cullerades de suc de llimona; barrejarem bé i posarem el got al microones uns segons fins que el sucre estigui ben dissolt.

Un cop tinguem el bescuit fet, el traiem del forn i el punxem per total la superfície. Agafem l’almívar mirant de que entri per tots els forats, això farà que ens agafi humitat.

Posarem el bescuit sobre una reixeta fins que se refredi.

Farem la glassa: 120 gr. de sucre glas i 3 cullerades soperes de suc de llimona

Com el fem?? .-  Barrejarem el sucre glas amb el suc de llimona, mesclem bé fins obtenir una glassa ben blanqueta. Cobrim el bescuit, que ja el tindrem fred, amb la glassa i deixarem reposar. Un cop hagi solidificat, ja el tindrem a punt per degustar

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »