COCA DE VIDRE

COCA DE VIDRE

A casa acostumo a fer aquestes coques, superfàcils i molt cruixents. La recepta la vaig veure d’un video de you tube fa molts anys. Es fan en un moment. Proveu de fer-les; segur que triunfeu !!!

Què hi posem ??

300 gr. de farina de pizza

1 got petit d’aigua

2 cullerades soperes d’oli d’oliva

1 pessic de sal

Anís

Sucre

Com ho fem ?

En un bol posarem la farina, l’aigua, la sal i l’oli d’oliva. Procedirem a amassar tots els ingredients fins formar una bola. En el cas de que s’enganxi, cap problema, afegir més farina i si en cas contrari es veu que li falta humitat, tirarem una mica més d’aigua.  La deixarem reposar tapada amb un drap, uns 20 minuts. Un cop passat aquest temps, agafarem la massa i li donarem forma allargada (de rodet), a fi efecte de poder tallar-la en varis talls.

Agafarem cada tall i amb el rodet li donarem forma de coca, allargant de manera que quedi una massa ben prima. Un cop fet això, amb un pinzell pintarem les coques amb oli d’oliva i els hi tirarem força sucre per sobre.

Les ficarem en una plàtera del forn, sobre un paper vegetal, i cap al forn, prèviament escalfat a 190º, les tindrem uns 10/15 minuts, fins que estiguin ben rosses. Controleu el vostre forn, que ja sabeu que cada forn és diferent.  Les traurem del forn i calentes hi tirarem un raig d’anís sobre de cadascuna de les coques. Les deixarem refredar sobre una reixeta. Si voleu, abans d’enfornar podeu posar pinyons o ametlles.

Espero que us agradin !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »