AMANIDA AMB SEITONS
Una altra amanida. Ben fresqueta i ben bona. Aquesta vegada amb seitons que havia fet en vinagre (la recepta la teniu al blog).Poca feina i bon resultat. Espero que proveu a fer-la.
Què hi posem ?
Enciam de diferents classes
1 endivia, rúcula, remolatxa de pot
Tomàquet, pastanaga
Raves, cibulet
2 llesquetes primes de pa
Seitons en vinagre
Oli d’oliva, sal i crema de vinagre de mòdena
Com ho fem ?
Rentarem bé totes les hortalisses i les vedures. En el plat posarem 4 fulles d’endívia als extrems i pel mig anirem posant les diferents fulles d’enciam, la pastanaga ratllada, la rúcula, la remolatxa, els raves, el tomàquet a talls… com més us agradi.
En una paella amb oli d’oliva fregirem dues llesquetes de pa. Farem que deixin l’excés d’oli posant-les sobre un paper. Una d’elles la farem miques amb el morter. Reservarem.
Acabarem de muntar el plat posant uns seitons sobre de l’amanida, uns tallets de cibulet i les miques de pa fregit. L’altre llesca de pa la posarem en una banda del plat. Regarem amb oli d’oliva, sal i un raig de crema de vinagre de mòdena.