CUIXETES DE POLLASTRE A LA CERVESA

cuixetes a la cervesa

Una recepta de pollastre diferent però molt bona. Cadascú pot variar els ingredients però la base és la cervesa. En aquest cas he utilitzat una cervesa normal de 33 cl. Una recepta fàcil i amb bon resultat.

Què hi posem ?

6 pernilets de pollastre

1 ceba grossa o dues mitjanes

2 alls

1 fulla de llorer

Julivert

1 cervesa

1 cullerada de pebre vermell

1 got petit de brou

Oli d’oliva, sal i pebre

 

Com ho fem ?

Posarem l’oli a escalfar en una cassola. Salpebrerem les cuixetes de pollastre i un cop l’oli estigui calent els posarem a daurar.

Mentre tallarem la ceba i els alls i un cop el pollastre estigui daurat, el traurem de la cassola i afegirem els alls i la ceba; baixarem el foc i deixarem que es faci poc a poc. Retirarem la cassola del foc i posarem la cullerada de pebre vermell; remenarem bé i tornarem a posar la cassola al foc. Aquest procés és perquè el pebre no es cremi.

Ara serà l’hora d’incorporar les cuixetes de pollastre  juntament amb el sofregit fet. Afegirem la cervesa, el julivert  i el got de brou i deixarem que cogui uns 40 minuts.

Per servir-lo, traurem les cuixetes de la cassola i triturarem la salsa. Disposarem el pollastre en una safata i el cobrirem de la salsa. Jo ho he acompanyat d’un puré de patata mol senzill. (Patata bullida amb sal, la triturarem i li afegirem una nou de mantega i una mica de llet. Posarem el puré en una mànega, li farem un dibuix ben xulo i ja estarà llesta).

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »