admin

Posts by admin

peus

PEUS DE PORC A LA CATALANA

  Ens encanten els peus de porc. Gelatinosos, saborosos… Us animo a fer aquesta recepta que sempre surt fantàstica. Per llepar-se els dits !!! Què hi posem ??  3 potes (6 meitats) 1 ceba mitjana 2 tomàquets ratllats 3 grans d’all 1 gotet de conyac 1 fulla de llorer Sal, pebre i bitxo Oli d’oliva […]

ROLL

ROTLLETS DE CARBASSÓ AMB CARN

  Què hi posem ?? Carbassó  (depèn dels comensals) amb 2 en surten unes 12 làmines 1 ceba ½ porro 1 cullerada de farina de moresc “Maizena” 75 ml. de llet 100 gr. de carn picada Tomàquet fregit Formatge ratllat per fondre Oli d’oliva Sal i pebre   Com ho fem ?   Rentarem els […]

PASTANAGA

BESCUIT DE PASTANAGA ESPONJÓS

  Veureu que és ben fàcil aquesta recepta i queda súper esponjosa i humida. Jo he posat xocolata per sobre i la veritat és que li dona un punt…….    Què hi posem ??   4 ous 200 gr. de sucre 200 gr. d’ametlla molta 300 gr. de pastanaga Pell ratllada de mitja llimona 180 […]

xampis

XAMPINYONS FARCITS DE PERNIL SALAT

                    Què hi posem ??   Xampinyons grans  (Jo 10 unitats) ½ ceba ½ porro 50 gr. pernil salat 1 cullerada de farina 150 ml. de llet (aprox.) Un polsim de nou moscada Oli d’oliva, sal i pebre Formatge ratllat   Com ho fem ??   […]

ROTLLETS

ROTLLETS DE POLLASTRE AMB PERNIL I FORMATGE

Una recepta ben senzilla i amb ingredients fàcils de trobar. Queda molt bona i la podem fer d’un dia per altra.  Els ingredients varien depèn dels comensals. Què hi posem ??  Filets de pit de pollastre Pernil salat (en llesques) Formatge (el meu Ventero) (en llesques) 2/3 pastanagues 1 ceba 50 ml. de crema de […]

sepia estofada

SÈPIA ESTOFADA AMB ARRÒS

La sèpia és molt versàtil podent-se cuinar amb patates, amb pèsols, amb arròs…. amb infinitat de productes. Cuinada amb l’arròs d’acompanyament, combina perfectament.  Veureu que fàcil de fer. Què hi posem ¿? 1 kg. de sèpia (en aquest cas és sèpia neta) 200 gr. de ceba 2 dents d’all 100 gr. de pebrot verd . […]

ARROS MELOS AMB CALAMARS

ARRÒS MELÒS AMB CALAMARS I GAMBES

L’arròs ens agrada de totes maneres però com més ens agrada és de peix. En aquesta ocasió, amb calamars, gambetes i una mica de tinta.  El gust és espectacular i això que te molt pocs ingredients. Us animo a fer-ho. Aquest ha estat cuinat per 5 persones. Què hi posem ? 300 gr. d’arròs 500 […]

FIDEUS AMB CLOÏSSES

FIDEUS AMB CLOÏSSES

Sense tenir massa feina, tenim un plat de pasta força gustós i de tota la vida. Aquest cuinat ha estat per 5 persones. Depén del que mengin els comensals, posarem més o menys grams de pasta. En aquest cas, he posat uns 350 grams. Què hi posem? Fideus (jo d’aquells amb el forat al mig) […]

pastis galetes xoco i crema

PASTÍS DE GALETES DE L’ÀVIA

Suposo que aquesta recepta s’ha guanyat el seu nom degut a que s’ha anat fent des de fa molts anys i a les cases ja les feien les àvies….  Sempre triomfa i a tothom agrada molt. És una mica entretinguda de fer, però compensa el resultat.   Què hi posem?? Galetes tipus Maria rectangulars Llet […]

Translate »