PEUS DE PORC A LA CATALANA

peus

 

Ens encanten els peus de porc. Gelatinosos, saborosos… Us animo a fer aquesta recepta que sempre surt fantàstica. Per llepar-se els dits !!!

Què hi posem ??

 3 potes (6 meitats)

1 ceba mitjana

2 tomàquets ratllats

3 grans d’all

1 gotet de conyac

1 fulla de llorer

Sal, pebre i bitxo

Oli d’oliva

1 got de brou

 

Per la picada:  6 ametlles, 6 avellanes i un tros de pa sec i fregit

Com ho fem ?

Aquests peus són comprats ja cuits; si els compreu frescs, els haureu de bullir prèviament amb una mica de sal, pebre i llorer, fins que quedin ben tendres. (Jo els bullo a l’olla a pressió)

Agafarem una paella amb un raig d’oli i al foc. Ratllarem la ceba i els alls. Sofregirem fins que quedin transparents.  Afegirem el conyac i deixarem que s’evapori. Ara hi posarem els tomàquets ratllats també i salpebrarem. Afegirem una fulla de llorer, un polsim de bitxo i julivert trinxadet i deixarem fins que el tomàquet estigui ben cuit, fins que s’hagi begut l’aigua que desprèn.

Triturarem aquesta salsa junt amb els ingredients de la picada i l’abocarem en la cassola on acabarem el plat.

A la salsa, hi afegirem un got de brou i tot seguit els peus cuits. Deixarem uns 20’ que es cuini tot plegat i ja tindrem el plat fet.

A l’endemà us asseguro que encara són més bons

ESPERO QUE US AGRADIN !!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »