LLIBRETS DE PATATA

llibrets de patata

Un dia d’aquells que no saps que fer de dinar. Què tenim per la nevera ? És qüestió d’aprofitar el que tenim i fer un plat diferent però bo i al gust de tothom…  En aquest cas en comptes de llom o qualsevol tipus de carn hem fet servir patates i estan farcides de pernil dolç i formatge, podent fer-ho també d’un sofregit de carn o de verdures.  Veureu lo bons i fàcils que són.

Què hi posem ?

4 patates (en aquest cas monalisa)

Pernil dolç

Formatge en llesques

Ou batut

Farina de blat i per arrebossar

Sal

Oli d’oliva

Com ho fem ?

Per anar més depressa podem coure les patates al microones o si ho preferiu bullir-les amb aigua. Les deixarem refredar. Les farem rodanxes de 1/2 cm. mirant de que ens quedin totes de la mateixa mida aproximadament, per fer els llibrets.

Les salarem i en una de les cares posarem un tall de pernil dolç,  un tall de formatge i les tancarem fins formar el llibret. Les passarem per farina blanca, després per l’ou batut i finalment per la farina d’arrebossar.

Les fregirem en abundant oli d’oliva calent i les anirem deixant sobre paper per treure l’excès d’oli. Ja les tenim a punt per menjar. Què us aprofiti !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »