GRANISSAT DE TARONJA

xarrup de taronja

Amb aquest postre tan refrescant us desitjo un Feliç Any 2015, esperant que es compleixin les vostres il·lusions i que el que ens arribi sigui molt millor que el que deixem enrere.

Aquestes postres són una de les que varem menjar ahir, la nit de traspàs i l’artista és la Paqui Solís, una bona amiga i excel·lent cuinera. Són molt refrescants i ajuden a pair una mica després dels àpats menjats en aquests dies.

Què hi posem ?

150 gr. de sucre

150 ml. d’aigua

4 taronges

Com ho fem ?

En un cassó al foc hi posem l’aigua  i el sucre. Remenarem bé fins que el sucre se dissolgui i deixarem uns tres minuts fins que arribi a bullir. Reservarem.

Rentarem bé les taronges. Procedirem a ratllar una  d’elles mirant de que només obtinguem la pela i no la part blanca, ja que ens quedaria amarg.

Traurem el suc de les taronges i junt amb una part de la ratlladura ho mesclarem amb l’almívar que teníem reservat. Emulsionarem i en una carmanyola ben tapada ho ficarem al congelador per un espai mínim de 6 hores. La ratlladura que ens ha quedat la guardarem en un pot de vidre a la nevera, ja que l’hem de fer servir després.

Un cop congelat, procedirem a desfer-ho amb l’ajut d’una batedora. Un cop fet això, tornarem a fircar-ho al congelador fins que es torni a congelar. Aquesta operació l’haurem de fer unes dues vegades més. Això és per evitar que cristal·litzi i sigui més suau.

Al moment de servir, ho traurem unes 2 hores abans del congelador i disposarem el granissat en les copes o bé com hem fet nosaltres en les mitges taronges, que queda molt original.

Per decorar i acabar el plat, escamparem per sobre la resta que teníem guardada de ratlladura de taronja.

ESPERO QUE US AGRADI !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »