BUNYOLS DE PLÀTAN

bunyols-de-plàtan-1024x682
Per tancar aquestes dates de quaresma, a banda de les mones, que he fet tres, i ja us les mostraré en una altra entrada, us presento aquests bunyols de plàtan, aprofitant que tenia uns plàtans madurs i al final me’ls he de menjar jo… Són ben fàcils de fer i tenen un gustet a la fruita que realment resulten boníssims.

Què hi posem ?

225 gr. de farina

2 cullerades soperes de sucre

10 gr. de llevat en pols

1  cullerada de sucre de vainilla

1 pessic de sal

2 ous

150 ml. de llet

15  ml. d’oli d’oliva

3 plàtans madurs

Oli de girasol per fregir

Sucre per arrebossar

Com ho fem ?

Barrejarem els ingredients secs (farina, sucre….) i reservarem.

Batrem els ous i els barrejarem amb la llet i l’oli. Seguidament afegirem els ingredients sòlids reservats i ben tamisats el anirem incorporant als líquids.

Tallarem els plàtans en bocinets ben petits i els incorporarem a la mescla anterior. Barrejarem be tots els ingredients.

Escalfarem força oli per fregir els bunyols. Millor no fregir gaires de cop.

Amb dues culleres de postres anirem fent la forma dels bunyols amb la massa i finalment ho posarem a fregir. Un cop rossos els anirem traient de la paella i els posarem en una plàtera amb paper absorbent per tal de que deixin anar l’excés d’oli.

En un plat fondo hi posarem força sucre i anirem arrebossant els bunyols. Ja haurem acabat aquests postres tan llaminers.  ESPERO QUE US AGRADIN !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »