XARRUPS DE FORMATGE MANXEGO I XERRYS
M’encanten els xarrups; dolços, salats… de tota manera. Trobo que són un aperitiu/entrant perfecte per aquestes festes. Aquests de formatge manxego són una delícia, pels amants del formatge. La recepta és de la revista de Nadal de Thermomix, adaptada a la manera tradicional. Els ingredients són per 10 xarrups.
Què hi posem ?
100 gr. de formatge manxego
200 ml. de nata líquida (35% m.g.)
Pebre negre molt
10 tomàquets xerry
Paté d’olivada
10 fulles de menta
Oli d’oliva
Com ho fem ?
Ratllarem el formatge. En un pot hi posarem la nata, un polsim de pebre i el formatge ratllat. A foc lent anirem remenant fins que ens quedi desfet i ben cremós. Repartirem la crema en els gotets de xarrup.
Escaldarem els xerrys durant un minut, fent una creu a la pell. Deixarem refredar i els pelarem. Els posarem dintre del xarrup. A sobre del xerry hi posarem una mica d’olivada i guarnirem amb la fulla de menta.
Per acabar hi tirarem un raig d’oli d’oliva.
ESPERO QUE US AGRADI !!!