FLOR DE FULL AMB XOCOLATA

Flor de full amb crema de xocolata

Tombant per internet vaig trobar  aquesta flor feta amb pasta de full. La pasta de full és tan versàtil que vaig tenir la tentació de fer-la  i en poc temps va quedar tal i com ho veieu.

La pasta de full és de forma rodona i és amb mantega. Com sempre, la compro al Lidl que és d’on més m’agrada.

És senzilla de fer i amb molt bon resultat. Amb aquesta flor varem celebrar l’aniversari de la meva germana Ester, que al ser la petita de les germanes, és la floreta de la casa.

Què hi posem ?

 

3 unitats de massa de full rodones

1 pot de crema de xocolata (tipus Nocilla, Nutella……)

1 ou

Com ho fem ?

Traurem la massa de full de la nevera uns 15 minuts abans de treballar-la; així a temperatura ambient ho farem millor.  Encendrem el forn a 200º posició dalt i baix.

Estendrem una de les masses sobre del paper de forn. Amb una llengua agafarem crema de xocolata, que podrem escalfar uns segons al microones per tal de fer-la més líquida, i untarem la base deixant uns 2 cm. sense untar pel extrems.

Hi posarem la segona massa i farem el mateix. Cobrirem amb la 3ª massa. Al centre hi posarem un got o bol i a partir d’aquest farem talls fins a l’extrem de la massa. Començarem fent 4 talls, fent una creu i a partir d’aquí anirem fent porcions iguals fins arribar a tenir 16. Més avall us deixo una foto de com queda.

Agafarem dues de les porcions, cadascuna amb una ma i farem tres tombs a la vegada; el de la dreta cap a la dreta i el de l’esquerra cap a l’esquerra. Acabarem unint els extrems i així amb totes les porcions.

Traurem el got i pintarem amb l’ou batut. Posarem la flor al forn i en uns 20 minuts la tindrem feta. La deixarem refredar i podrem degustar-la.

ESPERO QUE US AGRADI !!!!!

flor full

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »