MAGDALENES SÚPER ESPONJOSES

magdalenes-super-esponjoses

És un plaer esmorzar unes magdalenes casolanes, amb tots els ingredients naturals i a més amb molt bon gust i molt esponjoses. Doncs aquestes ho són i a més, fàcils de fer.

Què hi posem ?

2 ous

180 gr. de sucre

170 ml. de llet

170 ml. d’oli suau o de gira-sol

270 gr. de farina de rebosteria

Pell de mitja taronja ratllada

1 sobre de llevat químic

Com ho fem ?

En un bol barrejarem els ous amb el sucre, fins que doblin el seu volum. Afegirem la llet, l’oli i la taronja ratllada i tornarem a mesclar.

Finalment, tamisarem la farina junt amb el llevat i l’anirem incorporant amb moviments suaus a la barreja anterior.

Un cop tot integrat deixarem reposar i encendrem el forn a 180º posició dalt i baix o amb aire.

Un cop tinguem calent el forn omplirem les càpsules de magdalenes de la pasta que hem fet, fins ¾ parts del motlle (es fa així perquè al llevar si s’omple massa la pasta sortiria pels costats), empolsinarem amb sucre i posarem al forn.

En uns 20 minuts aproximadament estaran fetes. Controlarem però, ja que cada forn és diferent.

Les traurem del forn i les deixarem refredar.  Un esmorzar magnífic per començar el dia…..

ESPERO QUE US AGRADIN !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »