MAGDALENES SÚPER ESPONJOSES
És un plaer esmorzar unes magdalenes casolanes, amb tots els ingredients naturals i a més amb molt bon gust i molt esponjoses. Doncs aquestes ho són i a més, fàcils de fer.
Què hi posem ?
2 ous
180 gr. de sucre
170 ml. de llet
170 ml. d’oli suau o de gira-sol
270 gr. de farina de rebosteria
Pell de mitja taronja ratllada
1 sobre de llevat químic
Com ho fem ?
En un bol barrejarem els ous amb el sucre, fins que doblin el seu volum. Afegirem la llet, l’oli i la taronja ratllada i tornarem a mesclar.
Finalment, tamisarem la farina junt amb el llevat i l’anirem incorporant amb moviments suaus a la barreja anterior.
Un cop tot integrat deixarem reposar i encendrem el forn a 180º posició dalt i baix o amb aire.
Un cop tinguem calent el forn omplirem les càpsules de magdalenes de la pasta que hem fet, fins ¾ parts del motlle (es fa així perquè al llevar si s’omple massa la pasta sortiria pels costats), empolsinarem amb sucre i posarem al forn.
En uns 20 minuts aproximadament estaran fetes. Controlarem però, ja que cada forn és diferent.
Les traurem del forn i les deixarem refredar. Un esmorzar magnífic per començar el dia…..
ESPERO QUE US AGRADIN !!