CIGRONS AMB POLLASTRE FÀCILS
Llegums, grup d’aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des de la vessant gastronòmica i de la butxaca al ser un aliment força econòmic. En aquest cas, els he comprat cuits, podent-se coure també a casa.
Què hi posem ?
500 gr. de cigrons
1 pit de pollastre a daus
xoriç ibèric
2 dents d’all
1 cullerada de pebre vermell
Barreja de comí i herbes provençals
1 got de brou
Oli d’oliva
Sal i pebre
Com ho fem ?
En una paella hi posarem una mica d’oli. Un cop calent afegirem els daus de pollastre prèviament salpebrats i deixarem enrossir. Hi posarem el xoriç a dauets, donarem un tomb i tot seguit afegirem els alls laminats, la barreja d’herbes i el pebre vermell. Barrejarem perquè s’integrin tots els ingredients.
Incorporarem el got de brou i els cigrons i deixarem coure uns 10′
Ja tenim els nostres cigrons. Ràpid i molt fàcil.
ESPERO QUE US AGRADIN !!!!