CONILL A LA CASSOLA

P1030859

La carn de conill és adequada per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè és molt magra, amb moltes proteïnes; té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi. Es pot cuinar de mil formes: guisada, a la planxa, al forn… Us passo aquesta recepta, qué és molt saborosa.

 Què hi posem ?

1 conill

2 cebes

2 alls

2 tomacons

1 branqueta de romaní

1 copa de conyac

Oli d’oliva , sal i pebre

Per la picada: El fetge del conill, 1 all, 5 ametlles, 5 avellanes, els tomacons, sense pell.

Com ho fem ?

En el cas d’haver comprat el conill sencer, el trossegem i el salpebrem. Agafem una cassola i posem oli. Un cop calent hi posem el conill que es vagi enrossint i la branqueta de romaní. Afegim les cebes a talls, els alls i els tomacons partits per la meitat. Que vagi fent. Tot seguit tirarem la copa de conyac.

Al cap de 15 minuts afegim aigua fins cobrir la meitat de la carn i deixem que cogui, a foc lent. Al cap de 45 minuts (comproveu que la carn ja és tova) fer la picada amb els ingredients relacionats. Podeu fer servir la batedora. Afegim una mica d’aigua o suc del conill, si en sobra, de manera que el got de la batedora quedi ben escurat i ho aboquem tot a la cassola.

En 10 minuts més ja estarà llest per menjar. Ja veureu quin plat més bo. En aquest cas l’he acompanyat d’unes patates fregides. Que us aprofiti !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »