POLLASTRE AL CURRY I VERDURES

CURRY

Aquests plats de carn amb curry i altres espècies, són molt típics del sud d’Àsia, però que han arribat a gairebé tots els indrets i es cuinen depenent de les espècies de cada zona. Acompanyat d’arròs resulta un plat molt complet i molt gustós. Amb els ingredients següents mengen 4 persones.

 

Què hi posem ??

 2 pits de pollastre

1 pebrot verd

1 pebrot vermell

1 pebrot groc  (aquests pebrots els compro al Lidl; van empaquetats els tres)

1 ceba

2 grans d’all

1 culleradeta de curry

1 culleradeta de cúrcuma

1 polsim de comí

1 polsim de pebre negre

1 polsim de bitxo  (opcional)

Sal

Oli d’oliva

1 gotet de brou o aigua

 

Com ho fem??

 Tallarem en juliana la ceba; els alls a làmines i els pebrots a tires, de la mida que més ens agradi.

Posarem oli en una paella o similar i encendrem a foc mig. Hi posarem la ceba i els alls i deixarem coure.  A mitja cocció, afegirem les tires de pebrot i deixarem que es cogui tot plegat.

CURRY 2

Agafarem els pits de pollastre i els farem trossos, també de la mida que més ens agradin. Els salpebrerem i reservarem.

Quan vegem que les verdures estan força tovetes, afegirem el pollastre perquè es cuini tot plegat.

Donem uns tombs i afegim les espècies; un cop integrades afegim el got de brou o d’aigua i deixem coure fins que no quedi líquid.

Muntarem el plat amb arròs bullit o bé cuscús, que també li queda molt bé.

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »