FLAM DE TORRÓ SENSE FORN

DSC_0077_1 (2)

Amb només tres ingredients tenim aquest flam de torró per unes postres delicioses en aquestes festes. Súper fàcil, ja que no l’hem de posar ni al bany maria ni al forn, i amb un gust espectacular.

 

Què hi posem ??

1 barra de torró de xixona (d’ametlla, del tou)

6 fulles de gelatina

1/2 litre de llet

Opcional:

Caramel, nata

 

Com ho fem??

En un bol hi posarem aigua ben freda. Hi posarem les fulles de gelatina perquè s’hidratin; uns 5 minuts.

Mentre, posarem la llet al foc.  Farem trossos el torró  i si volem, posarem caramel al fons del o dels recipients on farem el flam o flams (jo he fet un de sol, però podem fer-los en flameres individuals).

Quan la llet comenci a bullir la retirarem del foc i posarem les fulles de gelatina ben escorregudes; barrejarem perquè s’integrin i es desfacin bé.  Seguidament hi posarem el torró i amb una batedora ho triturarem. No massa estona, perquè així trobarem els trossets d’ametlla al flam.  Ho abocarem a la flamera o flameres.

Deixarem una estona que se refredi i ho posarem a la nevera; millor fer-ho d’un dia per l’altre.

A l’hora de servir-lo, el desemmotllarem i si volem ho posarem nata per sobre i una mica de torró esmicolat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »