ARRÒS MELÒS AMB CALAMARS I GAMBES

ARROS MELOS AMB CALAMARS

L’arròs ens agrada de totes maneres però com més ens agrada és de peix. En aquesta ocasió, amb calamars, gambetes i una mica de tinta.  El gust és espectacular i això que te molt pocs ingredients. Us animo a fer-ho. Aquest ha estat cuinat per 5 persones.

Què hi posem ?

300 gr. d’arròs

500 gr. de calamarsets

200 gr. de gamba vermella

2 dents d’all

1 ceba mitjana

150 gr. de tomàquet natural ratllat

1 pebrot verd

70 ml. d’oli d’oliva verge

sal

1’200 l. de brou de peix

2 sobres de tinta de calamar

 

Com ho fem ?

Posarem a escalfar l’oli d’oliva. Un cop calent afegirem els alls i la ceba ben  ratllats; sofregirem a foc lent.  Afegirem els calamars ben nets i a quadradets; els cuinarem fins que deixin tota la seva aigua. Seguidament afegirem el pebrot tallat ben petit i el tomàquet ben triturat.

Mentre, posarem el brou a escalfar; convé que estigui ben calent quan el tirem a la cassola.

Un cop tot ben sofregit, hi posarem l’arròs i el barrejarem amb el sofregit. A continuació hi posarem el brou. Deixarem coure aproximadament uns 15′.

Quan faltin uns 3′ per acabar la cocció, hi posarem la tinta, les gambetes pelades  i salarem.

Això serà tot. Un plat fàcil i súper gustòs.

ESPERO QUE US AGRADI !!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »