MELMELADA DE PRÉSSEC

MELMELADA PRESSEC

Cada temporada dona diferents fruites. Jo aprofito i vaig fent potets de melmelada d’aquestes diferents fruites. Amb torrades i mantega ens agraden molt, però també poden utilitzar-se per fer diferents postres. Cal que els recipients que utilitzeu estiguin ben esterilitzats.

Què hi posem ?

1 kg. de préssecs del Penedès madurs

400 gr. de sucre (es posa la meitat del pes de la fruita, però a mi m’agrada menys dolç)

El suc de 1/2 llimona

Com ho fem ?

Pelem els préssecs i els tallem a bocinets petits. Els fiquem en la cassola o bé l’olla que fem servir junt amb el sucre i el suc de la llimona i ho deixem reposar 1 hora aproximadament. Veureu que el sucre es fon i el préssec deixa el seu suc.  Llavors encenem el foc i ho deixem que cogui a foc lent, sobre 1 hora.  Si us agrada que sigui ben fina, la passeu 3 segons per la batedora.

Anem omplint els recipents, ben esterilitzats. Els tanquem bé i els tombem cap avall, de forma que facin el buit. Un cop estiguin freds ja els podem desar.

Esmorzar el diumenge pa torrat, mantega i aquesta melmelada és tot un plaer, ja ho veureu !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »