FILET DE GALL DINDI FARCIT AMB VERDURES

filet de galldindi

 La carn de gall dindi es caracteritza per tenir poc greix, baix nivell de colesterol i ser molt nutritiva i saborosa. Es pot preparar de la mateixa manera que la carn del pollastre comú, té molt menys greix, no engreixa i aporta una gran quantitat de proteïnes. Aquesta recepta és molt saborosa i una mica elaborada, però res que no es pugui fer amb una mica de temps.

Què hi posem ?

2 filets de gall dindi

1 ceba grossa

1 tomàquet madur

1 pastanaga

1 manat d’espàrrecs verds

Uns xampinyons

El suc d’una taronja

2 patates

Oli d’oliva, sal i pebre

1 copeta de brandy

Fil per lligar la carn

Com ho fem ?

Obrirem els filets de gall dindi de manera que quedi la carn ben plana, per després poder-la enrotllar i lligar. Salpebrerem i reservarem.

En una paella posarem oli d’oliva amb la ceba ben trinxada, fins que estigui ben toveta, afegirem els espàrrecs, tallats perquè es coguin bé, la pastanaga en rodanxes i després els xampinyons. Deixarem coure i incorporarem el tomàquet ben ratllat. Rectificarem de sal, si cal. Un cop cuit deixarem refredar.

Farcirem els filets de gall dindi amb aquestes verdures, deixant una part per la salsa i procedirem a enrotllar-los, lligant-los bé amb el fil. Els rostirem en una cassola amb oli d’oliva. Un cop fets incorporarem la part del sofregit que havíem reservat i abocarem la copeta de brandy, deixant fins que s’evapori (uns 3/4 minuts). LLavors afegirem el suc de la taronja  i deixarem coure uns 15/20 minuts.

Per acabar el plat, pelarem les patates i en aquest cas, amb la mandolina les tallarem de forma ondulada. Les fregirem en abundant oli i les salarem. Ja tenim aquest plat acabat i llest per menjar. Espero que us agradi !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »