MINI TARTALETES i MINI ROTLLETS D’APERITIU

P1030610

Oi que semblen comprades? Doncs no; són fetes a casa. El primer cop que les vaig menjar va ser la darrera FM de Vilafranca que van venir els cosins de Rialp i les va cuinar la Cristina.  Cristina, gràcies per portar-les i ensenyar-me-les a fer. Les he fet vàries vegades i queden sorprenents, tant en presència com de gust. Veureu que fàcils són de fer:

Què hi posem ?

Tartaletes:

1 paquet de tartaletes petites (jo Mercadona)  (o dues, depen de les que vulguem fer)

Ceba confitada

Sobrassada

Rotllets de pernil dolç:

3 talls de pernil dolç rectangular

1 terrina de formatge tipus Filadelfia

50 ml. de crema de llet

Uns festucs

Unes gotes de salsa Perrins

Com ho fem ?

Per les tartaletes posarem una mica de ceba confitada de base (la podeu comprar feta o bé cuinar-la vosaltres) i una mica de sobrassada per sobre. Vegeu que fàcil !!!!

Pels rotllets farem una massa amb la crema de formatge, la crema de llet, els festucs a troços petits i la salsa Perrins; reservarem. Disposarem el tall de pernil dolç sobre la taula de treball i el cobrirem (no amb gaire gruix) de la massa que hem fet. Farem un rotllet, l’embolicarem amb paper film, ben apretat  i el posarem al congelador, com si fos un caramel; així al moment de tallar-ho quedarà millor. No patiu, en un moment, un cop tallat es descongela.

Per servir-los els posarem en la safata formant files diferents, així quedarà més vistós.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »