MINI TARTALETES i MINI ROTLLETS D’APERITIU
Oi que semblen comprades? Doncs no; són fetes a casa. El primer cop que les vaig menjar va ser la darrera FM de Vilafranca que van venir els cosins de Rialp i les va cuinar la Cristina. Cristina, gràcies per portar-les i ensenyar-me-les a fer. Les he fet vàries vegades i queden sorprenents, tant en presència com de gust. Veureu que fàcils són de fer:
Què hi posem ?
Tartaletes:
1 paquet de tartaletes petites (jo Mercadona) (o dues, depen de les que vulguem fer)
Ceba confitada
Sobrassada
Rotllets de pernil dolç:
3 talls de pernil dolç rectangular
1 terrina de formatge tipus Filadelfia
50 ml. de crema de llet
Uns festucs
Unes gotes de salsa Perrins
Com ho fem ?
Per les tartaletes posarem una mica de ceba confitada de base (la podeu comprar feta o bé cuinar-la vosaltres) i una mica de sobrassada per sobre. Vegeu que fàcil !!!!
Pels rotllets farem una massa amb la crema de formatge, la crema de llet, els festucs a troços petits i la salsa Perrins; reservarem. Disposarem el tall de pernil dolç sobre la taula de treball i el cobrirem (no amb gaire gruix) de la massa que hem fet. Farem un rotllet, l’embolicarem amb paper film, ben apretat i el posarem al congelador, com si fos un caramel; així al moment de tallar-ho quedarà millor. No patiu, en un moment, un cop tallat es descongela.
Per servir-los els posarem en la safata formant files diferents, així quedarà més vistós.