MINI HAMBURGUESES

mini hamburgueses

Aquesta és una altra opció de menjar hamburgueses. Poden ser un aperitiu, un entrant amb d’altres o pels més petits. Us asseguro que estan boníssimes. Les vaig fer per la revetlla de St. Joan i van tenir molt èxit. Em van sortir unes 20 hamburgueses

Què hi posem ?

Panets de brioix petits (aquests carrefour)

350 gr.  de carn picada mixta

Ceba caramelitzada

Rulo de cabra petit

Crema de pebrot de piquillo

Oli, sal i pebre

Com ho fem ? 

Salpebrerem la carn picada i farem hamburguesetes petites, de la mida dels panets. Posarem oli en una planxa i farem les hamburgueses pels dos costats. Obrirem els panets per la meitat; posarem ceba caramelitzada a la part de sota, tot seguit l’hamburguesa cuita, una pinzellada de crema de pebrot de piquillo i per sobre una rodanxa de rulo de cabra. Taparem amb l’altra part del pa.

Per conservar-les calentes, anirem deixant les que anirem fent en una plàtera dins del forn, a temperatura baixa; això ajudarà a que el formatge es vagi fonent. Un cop totes fetes ja les podrem treure del forn i servir-les. Jo en vaig fer algunes sense formatge. Espero que us agradin !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »