FILET AL PEBRE VERD
Us asseguro de que aquest és un dels plats senzills però amb una visió i resultats digne de festa, i que gairebé és fa al moment!! El filet és de porc, però podem fer-ho de vedella, de bou….. El pebre li dona un gust molt especial i acabes sucant-hi pa !!!!!
Què hi posem ??
Un filet de porc
Oli i sal
Per la salsa: Una cullerada de pebre verd (el venen en pots en vinagre), 1 cullerada de mantega, 1 raig de brandi, 1 culleradeta de salsa Perrins i un brik de crema de llet de 200 ml.
Com ho fem ?
Primer farem la salsa, ja que la carn la farem al moment d’emplatar.
En una paella hi posarem la mantega; un cop desfeta hi posarem el pebre i deixarem que deixi les aromes. Afegirem el brandi i la salsa Perrins; deixarem evaporar. Finalment hi posarem la crema de llet i deixarem reduir una miqueta.
Netejarem el filet de greix i nervis i el tallarem en porcions gruixudes. El salarem i el posarem en una paella amb oli d’oliva (no gaire) ben calent. Anirem tombant però no deixarem que es faci massa; així serà més tendre.
Per emplatar posarem la carn i per sobre salsarem amb la crema de pebre que hem fet.
UN PLAT 10 !!!!!