AMANIDA CAPRESE

amanida capresse

Aquesta amanida és de la regió italiana de Campània i la seva base és la combinació de tomàquet, mozzarella  i alfàbrega.

És tan senzilla que no sabia si penjar-la però  presentada d’aquesta manera crec que fins i tot podem quedar bé si tenim convidats servint-la com entrant.

La foto és amb un sol tomàquet; s’enten què podem fer-la amb els tomàquets que necessitem. En aquest cas vaig fer per quatre persones.

Què hi posem?

4 tomàquets vermells

Mozzarella

Fulles d’alfàbrega (millor fresques)

Oli, sal i pebre

Com ho fem?

Rentarem els tomàquets i amb un ganivet ben esmolat farem talls, tal i com es veu a la imatge.

Tallarem rodanxes del formatge i les posarem entre mig dels talls del tomàquet. Salpebrerem i  li posarem un raig d’oli.

Col·locarem les fulles d’alfàbrega per sobre. També podem afegir olives i alfàbrega trinxada per decorar.

ESPERO QUE US AGRADI !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »