NATILLES

natilles

Tenia ganes de publicar un postre; unes natilles casolanes que no tenen res a veure amb les comprades i facilíssimes de fer.

Què hi posem ?

4      rovells d’ou

120 gr. de sucre

500 ml. de llet sencera

1 sobre de sucre de vainilla

1 cullerada de Maizena

Pell de llimona i ½ branca de canyella

Galetes

Polsim de canyella

 Com ho fem ?

El primer pas serà posar a bullir la llet amb la pell de la llimona i la branca de canyella. Això farà que la llet tingui aquests aromes que li donaran tan bon gust a les natilles.  Jo en aquest cas he triturat la pell de la llimona (1 tira de pell) amb una trituradora que tinc molt potent que gairebé ha deixat la pell tipus pols, però queda igual de bona fent el primer pas.

Un cop hagi agafat l’essència de la llimona retirarem del foc i deixarem refredar.

Tot seguit en un bol barrejarem el sucre amb la maizena, així evitarem que es formin grumolls. Després afegirem els rovells, sucre i  sucre de vainilla, batent bé. Un cop ben barrejat anirem afegint la llet i emulsionant fins que quedi una mescla ben homogènia.

L’abocarem al cassó que ja tenim fet servir i la ficarem a foc lent. Anirem remenant i un cop vegem que fa el primer bull retirarem del foc. Si vegeu que s’ha tallat (és perquè els rovells han quallat), passeu la barreja per la batedora i quedarà arreglat.

Omplirem els recipients i decorarem amb galeta i un polsim de canyella.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »