AMANIDA AMB PRÉSSEC D’ORDAL
Aprofitant la temporada de préssecs i concretament de la nostra zona, el préssec d’Ordal, exquisit i amb qualitats extraordinàries pel seu conreu de secà, que es cultiva en els municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès. Aquesta amanida té un gust inigualable gràcies a les llesques de préssec; fresca i molt gustosa. No deixeu de fer-la
Què hi posem ?
Mescla d’enciam divers
1 tomàquet de la zona a dauets
Formatge fresc a dauets
Fruits secs (nous, panses, pipes….?
Préssec d’Ordal
Oli d’oliva, vinagre de Mòdena i sal
Com ho fem ?
Rentarem bé l’enciam i el reservarem.
Farem la vinagreta posant en un bol els fruits secs, l’oli, el vinagre i la sal.
Pelarem el préssec i el farem llesques primetes; el reservarem.
Muntarem el plat: Posarem la mescla d’enciam, per sobre els dauets de tomàquet i de formatge. Adornarem amb les llesques de préssec i ho regarem amb la vinagreta.
FÀCIL I BONÍSSIMA…. ESPERO QUE US AGRADI !!!