AMANIDA AMB PRÉSSEC D’ORDAL

AMANIDA-AMB-PRÉSSEC-DORDAL-1

Aprofitant la temporada de préssecs i concretament de la nostra zona, el préssec d’Ordal, exquisit i amb qualitats extraordinàries pel seu conreu  de secà, que es cultiva en els municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès.  Aquesta amanida té un gust inigualable gràcies a les llesques de préssec; fresca i molt gustosa. No deixeu de fer-la

Què hi posem ?

Mescla d’enciam divers

1 tomàquet de la zona a dauets

Formatge fresc a dauets

Fruits secs (nous, panses, pipes….?

Préssec d’Ordal

Oli d’oliva, vinagre de Mòdena i sal

Com ho fem ?

Rentarem bé l’enciam i el reservarem.

Farem la vinagreta posant en un bol els fruits secs, l’oli, el vinagre i la sal.

Pelarem el préssec i el farem llesques primetes; el reservarem.

Muntarem el plat: Posarem la mescla d’enciam, per sobre els dauets de tomàquet i de formatge. Adornarem amb les llesques de préssec i ho regarem amb la vinagreta.

FÀCIL I BONÍSSIMA….   ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »