PEBROTS VERDS FARCITS DE TRUITA

pebrots farcits truita 1

Aquest plat és un dels entrants que vaig fer per aquesta Festa Major.  Fàcil i molt bo, és indicant com entrant i també com aperitiu o acompanyament.

Què hi posem ?

6 pebrots verds (italians) (el més rectes possible)

3 patates

1 ceba petita

4 ous

Oli d’oliva

Sal

Com ho fem ?

Pelarem les patates i la ceba i les farem a talls petits. En una paella hi posarem oli d’oliva i un cop calent procedirem a fregir les patates i la ceba, prèviament salades, a foc lent; ara és com si féssim una truita de patates.

Un cop fetes, colarem l’excés d’oli i les reservarem fins que siguin tíbies.

Encendrem el forn a 190º. Netejarem els pebrots i els tallarem per la tija deixant una mica de part de sota, que ens servirà per tapar-los.

Batrem els ous i els barrejarem amb les patates. Posarem la mescla en una mànega (és el millor per farcit els pebrots – si no en tenim podem fer servir una bossa de plàstic ben forta i fer una obertura en un extrem)  i anirem farcint els pebrots fins dalt de tot. Els pebrots els hem de comprar el més rectes possible, això ens facilitarà a l’hora de farcir-los. 

Els taparem amb la seva tapa, els disposarem en una safata untada amb una mica d’oli i els hi posarem una mica d’oli i sal per sobre. Enfornarem fins que vegem que van quedant tovets i fets.

Per servir-los, els tallarem en rodanxes i els posarem en una safata.  Poden servir d’entrant, d’acompanyament….

ESPERO QUE US AGRADIN !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »