BROWNIE VERMELL MARMOLAT (RED VELVET CHEESECAKES BROWNIES)

brownie vermell marmolat. 1 JPG

M’encanten aquests brownies de vellut vermell amb la capa de pastís de formatge. Com ja sabeu són postres americans i aquesta és una altra  versió del pastís de xocolata que em torna boja: el brownie. És molt suau i cremós. La font és de Ma Petite Boulangerie.

Què hi posem ??

 

Per fer el brownie

2ous grans

120 gr. de sucre

15 gr. de mantega pomada

1 cullerada de vainilla líquida

30 gr. de cacau pur

1 pessic de sal

1 culleradeta de cafè de vinagre blanc

100 gr. de farina

1 culleradeta de colorant vermell

 

Per fer el pastís de formatge (cheesecake)

1 terrina de formatge crema

1 ou gran

40 gr. de sucre

½ culleradeta de vainilla líquida

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 180º i folrarem un motlle quadrat.

Per fer el brownie batrem amb les varilles el sucre amb la mantega ben toveta. Afegirem els ous, la vainilla, el cacau pur i la sal. Tornarem a batre. Incorporem la cullerada de colorant (el meu és tipus gel, de Wilton) i barregem bé. Afegim el vinagre i tornem a batre.

Finalment afegirem la farina i barrejarem amb moviments envolvents i suaus. Les ¾ parts de la barreja la disposarem dins del motlle i reservarem l’altra ¼.

Farem el pastís de formatge. Barrejarem el formatge amb l’ou. Afegirem el sucre  la vainilla i mesclarem bé. Aquesta barreja la posarem sobre el brownie que ja tenim al motlle i tot seguit hi posarem la ¼ part que havíem reservat, ajudant-nos d’una llengua.

Amb un ganivet o similar farem cercles o altres moviments  a la massa, per tal de barrejar una mica les dues capes.

Enfornarem uns 30/40 minuts, comprovant que estigui cuit amb un escuradents o similar i deixarem refredar sobre una reixeta. Té diferents passos però no és una recepta complicada i el resultat és espectacular.

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »