AMANIDA DE CIGRONS I BACALLÀ

amanida cigrons i bacalla

Plat fàcil i ideal per l’estiu. En aquest cas he triat aquest llegum, de sabor boníssim i  veritable tresor gastronòmic. Són rics en proteïnes, minerals, hidrats de carboni…. i molt bons per l’estomac, el cor i el pàncrees. No poso quantitat d’ingredients, ja que depèn dels comensals.

Què hi posem ?

 Cigrons cuits

Bacallà dessalat i esqueixat

Ceba tendra

Pebrot vermell i verd

Tomàquet

Ou dur

Olives

Fulles de menta

Oli d’oliva

Pebre vermell

Fulles d’enciam

 

Com ho fem ?

 

El bacallà ha de ser dessalat. En cas que el comprem amb sal, haurem de tenir-lo en remull unes 24 hores i a la nevera, canviant l’aigua un parell de cops.

Tallarem les verdures ben petitones i reservarem. Courem l’ou i també reservarem.

Per muntar el plat barrejarem tots els ingredients en un bol. A banda emulsionarem l’oli d’oliva amb una mica de pebre vermell i fulles de menta ben talladetes i regarem l’amanida.

Muntarem el plat amb un cercle o quadrat  d’emplatar i posarem els ingredients com més ens agradin. Guarnirem amb fulles d’enciam.

Tenim l’amanida feta. Bon Profit i espero que us agradi !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »