AMANIDA DE QUINOA, ALVOCAT I MANGO
La quinoa és una llavor sense gluten, molt apropiada per persones celíaques, aportant una quantitat important de nutrients (potassi, ferro, magnesi…) i vitamines del grup B. Podem consumir-la en tots els diferents àpats, combinada amb diferents aliments. Molt recomanable en tots els sentits.
Què hi posem ?
1 gotet de quinoa
6 tomàquets xerry
½ alvocat
¼ de mango
Dauets de formatge fresc o feta
Fulles de rúcula
Oli d’oliva
Sal
Vinagre
Com ho fem ?
Primer rentarem la quinoa, pas important per treure l’amargor. La posarem en un colador i l’anirem movent sota l’aigua un parell de minuts. L’apartarem perquè deixi l’excés d’aigua. Tot seguit la bullirem (1 part de quinoa per dos d’aigua o brou) uns 15 minuts; ens ha de quedar semi transparent.
En un bol anirem posant l’alvocat, el mango i el formatge tallats a quadradets, els xerrys per la meitat, la rúcula i finalment la quinoa.
Regarem bé amb l’oli la sal i el vinagre i a gaudir d’aquesta estupenda amanida !!!
ESPERO QUE US AGRADI !!!