BRAÓ DE XAI ROSTIT AMB PATATES

brao-rostit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un plat ben gustós i que podem cuinar el dia d’abans i a última hora, abans de menjar-lo, afegir les patates. La recepta és per 4 persones

 

Què hi posem?

4 braons de xai

2 cebes

1 cabeça d’alls

Unes branques de romaní

Llard de porc/oli d’oliva

1/2 got de brandi

1/2 got de brou suau o aigua

Sal i pebre

4 patates

 

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 150º; primerament no massa temperatura, volem que sigui ben tendre.

Netejarem els braons. En la base de la safata del forn hi posarem un raig d’oli i a sobre hi posarem les branques de romaní. Per sobre posarem els braons salpebrats, la cabeça d’alls i les cebes trossejades.

Afegirem un raig d’oli d’oliva per sobre o bé llard de porc, a gust de cadascú. Deixarem al forn sobre una hora, tapant la safata.

Passat aquest temps afegirem el got de brandi i el brou o aigua. Deixarem una hora més al forn, i l’anirem tombant i regant amb el propi suc.

Les patates podem fer-les al forn o bé fregir-les i afegir-les un cop els braons estiguin cuits.

Pujarem el forn a 200º ja que volem que agafi aquell color dauradet i en un quart d’hora ja podrem treure del forn.

Afegirem les patates, que quedaran ben untades del suquet de la carn.

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »