MOUSSE DE DUES XOCOLATES

mouse dues xocolates

Què hi posem ??

Per la mousse

150 gr. de xocolata negra fondant

170 gr. de xocolata blanca fondant

425 gr. de nata per muntar 35% m.g.

4 fulls de gelatina + mitja tassa de llet

50 gr. de sucre llustre

 

Per la base

150 gr. de galetes (les que ens agradin)

60 gr. de mantega pomada

 

Com ho fem ?

 

 Farem la Base

Triturarem les galetes ben fines. Desfarem la mantega i la barrejarem amb les galetes. Amb la pasta cobrirem la base del motlle i el posarem a la nevera per què refredi.

Farem la mousse

En un bol amb aigua hidratarem els fulls de gelatina.

Desfarem la xocolata negra. Escalfarem la llet i afegirem dos fulls de gelatina hidratada, remenarem bé i incorporarem a la xocolata. Farem el mateix amb la xocolata blanca.

Muntarem la nata amb el sucre llustre i dividirem en dues parts.

Afegirem a una de les parts de nata la xocolata negra que tenim reservada, amb moviments suaus i envolvents. Abocarem al motlle, sobre la galeta. Tornarem a posar a la nevera

Farem el mateix amb la nata restant i la xocolata blanca. Allisarem bé i ficarem el motlle a la nevera, mínim 4 hores. Si volem un punt més fred, el posarem al congelador.

A l’hora de servir, desemmotllarem i guarnirem amb algun tipus de xocolata per sobre.

 

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »