MOUSSE DE DUES XOCOLATES
Què hi posem ??
Per la mousse
150 gr. de xocolata negra fondant
170 gr. de xocolata blanca fondant
425 gr. de nata per muntar 35% m.g.
4 fulls de gelatina + mitja tassa de llet
50 gr. de sucre llustre
Per la base
150 gr. de galetes (les que ens agradin)
60 gr. de mantega pomada
Com ho fem ?
Farem la Base
Triturarem les galetes ben fines. Desfarem la mantega i la barrejarem amb les galetes. Amb la pasta cobrirem la base del motlle i el posarem a la nevera per què refredi.
Farem la mousse
En un bol amb aigua hidratarem els fulls de gelatina.
Desfarem la xocolata negra. Escalfarem la llet i afegirem dos fulls de gelatina hidratada, remenarem bé i incorporarem a la xocolata. Farem el mateix amb la xocolata blanca.
Muntarem la nata amb el sucre llustre i dividirem en dues parts.
Afegirem a una de les parts de nata la xocolata negra que tenim reservada, amb moviments suaus i envolvents. Abocarem al motlle, sobre la galeta. Tornarem a posar a la nevera
Farem el mateix amb la nata restant i la xocolata blanca. Allisarem bé i ficarem el motlle a la nevera, mínim 4 hores. Si volem un punt més fred, el posarem al congelador.
A l’hora de servir, desemmotllarem i guarnirem amb algun tipus de xocolata per sobre.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!