BESCUIT DE XOCOLATA AMB 2 INGREDIENTS

BESCUIT XOCO 2 INGRED

La veritat és que costa de creure que amb només dos ingredients es pugui fer un bescuit tan bo i tan esponjós. Només ens hem de posar i en un plis tindrem aquesta delícia de pastís. Pels amants de la xocolata.

 

Què hi posem?

200 gr. de xocolata fondant

3 ous

 

Com ho fem?

 

Com normalment fem, encendrem el forn a 180º posició dalt i baix; també pot ser amb aire.

Si volem fondre la xocolata més ràpidament, la trossejarem, la posarem en un bol i la ficarem al microones, en espais de 30 segons cada cop; així evitarem que es cremi. La retirarem un cop estigui fosa del tot. Una altra manera de fondre-la és posar un cassó amb aigua al foc, posar la xocolata en un recipient que pugui introduir-se en el cassó i amb l’escalfor s’anirà fonent.

Separarem els rovells de les clares. Batrem les clares a punt de neu i les reservarem. Els rovells, un a un, els batrem amb la xocolata fosa. Un cop estiguin ben integrats, anirem agafant part de les clares muntades i les anirem incorporant a la xocolata, amb moviments suaus, perquè no marxi l’aire que farà que el bescuit ens quedi súper esponjós.

Un cop tinguem totes les clares integrades, posarem  la barreja en la safata que anirà al forn, prèviament untada de mantega i l’enfornarem.

Veurem que pujarà molt i potser es trencarà, però no cal patir, quan vagi refredant anirà baixant i quedarà perfecta.

El temps del forn depèn de cada forn, però jo amb 35′ l’he tingut llesta. S’ha d’anar comprovant amb escuradents o estri similar.

Jo l’he guarnit amb xocolata fosa per sobre i unes cireres, més que res per la foto, però us asseguro que no cal afegir res més,

ESPERO QUE US AGRADI!!

BESCUIT XOCO 2 ING.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »